Minä

Tervetuloa sivustolleni, olen Timo Valeri Junolainen. Huomasin, että kun teet muistinpanoja – muistat asiat parempi, erityisesti kun yrität laatia niitä niin hienosti, kuin pystyt.

Ja – syntyi ajatus, miksi en olisi tehnyt blogi missä olisin julkaisut omat muistinpanot? Ehkä joku muu olisi niitä hyödyntynyt.

Yksi todella tärkeä lisäys – suomen kieli ei ole minun äidin kieli, niin älkää valitako. Ehkä “suomi toisena” tulee jossain vaiheessa tähän blogiin, mutta tuskin – ei minulla ole mitään tästä aiheesta kerrottava.

I do speak and write english way better than finish, so some articles are in english then.

 

3 comments

 1. Löysin tänne ihan sattumalta kun googlailin pyramidi7:aan ratkaisuja.. Ja totesin heti, että tutun näköinen kaveri, oot ainakin ollut samassa matikanryhmässä 😛 Pieni maailma. Hyvä idea tämmönen blogi kyllä. Pitäis itsekin alkaa varmaan kirjoittamaan.

 2. Terve!

  Eksyin jotenkin sinun sivuillesi, kun yritän ratkoa kombinatoriikka tehtäviä. Ei sinulla sattuisi olemaan mitään vastauksia kyseisiin demotehtäviin. On sen verran vaikeita, ja yritän niitä itse ratkoa, onnistumatta? En edes tiedä missä opiskelet, mutta tuo yksi tehtävä oli ainakin samanlainen.

  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo1.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo2.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo3.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo4.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo5.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo6.pdf
  http://users.utu.fi/perosen/KombiDemo7.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *